Tijdelijke actie! Nu 10% korting op uw eerste offerte. Klik hier
Kasten uit eigen productie
In 8 weken geleverd
Altijd maatwerk

Onze werkwijze

Wil je een maatwerk kast van Kastem? Volg dan de onderstaande stappen en binnen 8 weken heb jij jouw nieuwe kast in huis!

Stap 1: Kom langs in onze showroom

Wil je graag een op maat gemaakte kast van Kastem? Kom dan langs in onze showroom voor een gesprek of vul het contactformulier in. Geef een omschrijving van de desbetreffende ruimte, de globale afmetingen en bij voorkeur foto’s van de ruimte. Zo krijgen we een goede indruk van jouw wensen!

Stap 2: Offerte

We maken een vrijblijvende offerte na het gesprek of ontvangen informatie. Wanneer je akkoord gaat worden de kosten voor de tekening verrekend. Op deze manier voorkomen we dat onze tekeningen elders worden gebruikt.

Stap 3: Ruimte nameten

Als de offerte akkoord is, gaan we verder! Voor de zekerheid komen we de ruimte bij jou op locatie nameten.

Stap 4: Productie

Zodra de maten definitief zijn, plannen we de productie in en maken we jouw kast klaar.

Stap 5: Jouw nieuwe kast is klaar!

Wanneer de kast gereed is, maken we een afspraak met je. Ons eigen montageteam komt jouw nieuwe kast namelijk bij jou thuis installeren. Ook hoef je je geen zorgen te maken over hoe je de kast inricht. Kastem ontzorgt jou namelijk volledig, van begin tot eind.

Wil jij ook een maatwerk kast?

Aan de slag met jouw droomkast op maat?

Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom, of laat je informatie achter. Jouw unieke kast van Kastem staat klaar om gerealiseerd te worden!