Kasten uit eigen productie
Snelle levering
Altijd maatwerk

Unieke inbouwkasten: perfect afgestemd op jouw ruimte

Ben je op zoek naar een inbouwkast die perfect aansluit bij jouw stijl en behoeften? Bij Kastem creëren we jouw inbouwkast op maat! Een goed afgestemde maatwerk inbouwkast is niet alleen een praktische opslag voor je kleding, maar biedt ook ruimte voor jouw persoonlijke wensen en stijl. Bij Kastem heb jij de regie over het materiaal, de afmetingen, de kleur en de indeling. Samen met jou realiseren we de ideale inbouwkast op maat!

Een inbouwkast helemaal naar wens

Bij Kastem heb jij de touwtjes in handen! Bepaal zelf de afmetingen, kleur en indeling die jouw hart sneller doen slaan. Of je nu een collectie lange jurken hebt, een passie voor schoenen koestert, of behoefte hebt aan extra lades: de inbouwkast kan precies zo ontworpen worden dat deze aan al jouw wensen voldoet. Binnen slechts 4 weken staat jouw perfecte inbouwkast te stralen in jouw huis!

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren! We geven je graag advies op maat. Je vindt ons in Barneveld, direct naast de A1.

Offerte aanvragen

Een inbouwkast helemaal naar wens

Bij Kastem heb jij de touwtjes in handen! Bepaal zelf de afmetingen, kleur en indeling die jouw hart sneller doen slaan. Of je nu een collectie lange jurken hebt, een passie voor schoenen koestert, of behoefte hebt aan extra lades: de inbouwkast kan precies zo ontworpen worden dat deze aan al jouw wensen voldoet!

Benut elke centimeter met een op maat gemaakte inbouwkast

Bij Kastem zijn we meesters in het optimaal benutten van elke beschikbare centimeter. Zelfs de meest lastige hoeken en nissen vormen voor ons geen enkel probleem. Zo krijg je een inbouwkast die perfect in de gewenste ruimte past. Straks heb je meer dan genoeg ruimte voor al jouw kleding, schoenen en accessoires!

Unieke inbouwkasten van de beste kwaliteit

Bij Kastem maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Een groot voordeel is dat het gehele proces van begin tot eind binnen onze eigen organisatie plaatsvindt. Ook hoef je niet te lang te wachten op jouw op maat gemaakte inbouwkast. Bovendien profiteer je van levenslange garantie. Zo kun je jarenlang genieten van jouw op maat gemaakte inbouwkast.

Zo werken we samen aan jouw op maat gemaakte inbouwkast

Stap 1: Showroomafspraak 

Wil je graag een op maat gemaakte inbouwkast van Kastem? Kom dan langs in onze showroom voor een gesprek of vul het contactformulier in. Geef een omschrijving van de desbetreffende ruimte, de globale afmetingen en bij voorkeur foto’s van de ruimte. Zo krijgen we een goede indruk van jouw wensen!

Stap 2: Vrijblijvende offerte

We maken een vrijblijvende offerte na het gesprek of ontvangen informatie. Wanneer je akkoord gaat worden de kosten voor de tekening verrekend. Op deze manier voorkomen we dat onze tekeningen elders worden gebruikt.

Stap 3: Ruimte nameten

Als de offerte akkoord is, gaan we verder! Voor de zekerheid komen we de ruimte bij jou op locatie nameten.

Stap 4: Productie

Zodra de maten definitief zijn, plannen we de productie in en maken we jouw inbouwkast klaar.

Stap 5: Installatie van jouw nieuwe kast

Wanneer de inbouwkast gereed is, maken we een afspraak met je. Ons eigen montageteam komt jouw prachtige nieuwe kast namelijk bij jou thuis installeren. Ook hoef je je geen zorgen te maken over hoe je de kast inricht. Kastem ontzorgt jou namelijk volledig, van begin tot eind.

Ontvang persoonlijk advies en doe inspiratie op in onze showroom

Twijfel je nog over wat voor inbouwkast je precies wilt? Kan je onze hulp wel goed gebruiken? Bij Kastem staan we graag voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Daarnaast begrijpen we ook dat je misschien inspiratie op wilt doen en het werk van Kastem wilt bekijken. Je bent dan ook meer dan welkom in onze showroom in Barneveld! Zien we je snel?

Laat jouw inbouwkast op maat realiseren door Kastem

Heb je interesse in een inbouwkast op maat? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan. Als je nog vragen hebt over onze kasten, zijn we altijd bereikbaar via 0342-55 75 00 of info@kastem.nl. We kijken ernaar uit om jouw op maat gemaakte inbouwkast te realiseren!

Neem contact met ons op!
10

uitstekend service en zeer professioneel uitgevoerd

Erg prettige ervaring met Kastem. Deskundig advies en vlotte service […]
21 juli 2024 Heemskerk
10

Mooie vaste kast met schuifdeuren en van goede kwaliteit!

Kastem staat open voor de wensen van hun klanten. Vanwege ruimte […]
4 juli 2024 Voorthuizen
10

Geweldig resultaat

De mannen van Kastem hebben een geweldige kast voor ons […]
2 juli 2024 Amersfoort
7 klanten waarderen ons gemiddeld met een 10/10

Aan de slag met jouw droomkast op maat?

Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom, of laat je informatie achter. Jouw unieke kast van Kastem staat klaar om gerealiseerd te worden!