Tijdelijke actie! Nu 10% korting op uw eerste offerte. Klik hier
Kasten uit eigen productie
In 8 weken geleverd
Altijd maatwerk

Op maat gemaakt: TV-meubels die naadloos in jouw interieur passen

Ben je nog op zoek naar een mooi TV-meubel om jouw interieur helemaal af te maken? Ontdek de perfecte balans tussen maatwerk en vakmanschap met de TV-meubels van Kastem. Ontdek hoe jouw woonruimte kan schitteren met een TV-meubel op maat dat speciaal voor jou is ontworpen.

Ontdek de eindeloze stijl mogelijkheden met een op maat gemaakt TV-meubel

Bij Kastem heb jij de regie in handen! Bij Kastem worden de mogelijkheden voor tv-meubels werkelijk eindeloos. Met een toewijding aan vakmanschap en oog voor detail, bieden wij op maat gemaakte meubels die naadloos aansluiten op jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een strak, modern ontwerp of juist een meer klassieke uitstraling wenst, bij Kastem maak jij de keuze! Kies zelf de afmetingen, kleuren en indelingen die jouw stijl weerspiegelen, en creëer zo een tv-meubel dat perfect past in jouw interieur.

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren! We geven je graag advies op maat. Je vindt ons in Barneveld, direct naast de A1.

Offerte aanvragen

Een TV-meubel die precies aan jouw wensen voldoet

Online worden er ontzettend veel TV-meubels aangeboden, maar hoe gaaf is het om een op maat gemaakt TV-meubel in je interieur te hebben? Of het uniek is, daar zijn bij de TV-meubels van Kastem geen twijfels over. Alle meubels van Kastem zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. Zo kunnen we een TV-meubel realiseren die precies aan jouw wensen en eisen voldoet. 

De beste kwaliteit binnen no-time

Bij Kastem werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen. Het gehele proces vindt plaats binnen onze eigen organisatie. Bovendien hoef je niet lang te wachten op jouw op maat gemaakte TV-meubel. Wij realiseren deze al binnen ongeveer 4 weken! Bovendien bieden we levenslange garantie. Zo kun je jarenlang genieten van jouw op maat gemaakte TV-meubel.

Samen zorgen we voor het beste resultaat

Stap 1: Showroomafspraak

Wil je graag een op maat gemaakt TV meubel van Kastem? Kom dan langs in onze showroom voor een gesprek of vul het contactformulier in. Geef een omschrijving van de desbetreffende ruimte, de globale afmetingen, en bij voorkeur foto’s van de ruimte. Zo krijgen we een goede indruk van jouw wensen!

Stap 2: Vrijblijvende offerte 

Op basis van dit gesprek of de ontvangen informatie, zullen we (gratis) een offerte opstellen. Ook maken we een tekening, hiervoor worden wel kosten gerekend. Wanneer je als klant uiteindelijk akkoord geeft, wordt deze prijs weer verrekend met de totaalprijs. Dit doen we om te voorkomen dat onze tekeningen elders worden gebruikt.

Stap 3: Ruimte nameten

Is de offerte akkoord? Super! Dan komen we voor de zekerheid de ruimte zelf nog een keer nameten bij jou op locatie.

Stap 4: Productie

Zodra de maten definitief zijn doorgegeven, wordt de productie gepland en wordt jouw TV-meubel klaargemaakt. 

Stap 5: Installatie van jouw nieuwe kast 

Wanneer de TV-meubel gereed is, wordt er een afspraak met je ingepland. Ons eigen montageteam komt namelijk jouw prachtige nieuwe TV-meubel installeren. Ook hoef je je geen zorgen te maken over hoe je de kast inricht. Kastem ontzorgt jou namelijk volledig, van begin tot eind.  

Doe inspiratie op in onze showroom

Bij Kastem begrijpen we zeker dat je onze (TV) meubels eerst met eigen ogen wilt zien, voordat je deze investering maakt. Kom daarom gerust een keer langs bij ons in de showroom en doe hier inspiratie op. Ontdek de mogelijkheden en maak kennis met het vakmanschap van Kastem. 

Maak jouw interieur compleet met een op maat gemaakt TV-meubel van Kastem

Ben je geïnteresseerd in een op maat gemaakt TV-meubel van Kastem? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wil je liever eerst inspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan onze prachtige showroom in Barneveld. Voor eventuele vragen over onze meubels staan wij altijd voor je klaar via 0342-55 75 00 of info@kastem.nl. Jouw unieke TV-meubel van Kastem staat voor je klaar!

Neem contact op met ons!

Aan de slag met jouw droomkast op maat?

Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom, of laat je informatie achter. Jouw unieke kast van Kastem staat klaar om gerealiseerd te worden!