Kasten uit eigen productie
Snelle levering
Altijd maatwerk

Kies voor een unieke vitrinekast op maat van Kastem

Te groot, te klein, te smal, te breed, er zijn zoveel redenen waarom standaardmaten niet passen binnen jouw woonruimte. Bij Kastem creëren we prachtige vitrinekasten op maat, zo zorgen wij ervoor dat jouw vitrinekast aan al je verwachtingen voldoet. Dus zoek je een vitrinekast op maat voor boeken, servies en meer? Dan hoef je niet verder te zoeken, onze ontwerpers gaan graag voor je aan de slag!
Vitrinekast Tijdelijke Foto
Diverse kasten in bijkeuken

Ontwerp jouw ideale vitrinekast

Bij Kastem heb jij de regie in handen. Je bepaalt zelf de afmetingen, het materiaal, de kleur en de indeling van jouw vitrinekast. Wil je bijvoorbeeld veel legplanken of veel opbergruimte met dichte kastdeuren zodat je spullen uit het zicht zijn? Elke indeling is mogelijk! Of je nou je verzamelingen wilt tentoonstellen, kunstwerken wilt presenteren, of andere decoraties wilt neerzetten, elk denkbare ontwerp is te realiseren.

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren! We geven je graag advies op maat. Je vindt ons in Barneveld, direct naast de A1.

Offerte aanvragen

Optimaal gebruik van je ruimte

Onze vakmensen zijn meesters in het benutten van elke beschikbare centimeter. De op maat gemaakte vitrinekasten kan je volledig aanpassen aan je eisen en verzameling, de uitgelezen opbergplek dus. Ga na hoe groot je opbergbehoefte is, als je erg veel dingen wilt tentoonstellen is een kamerhoge vitrine een goede keuze. Je kunt een vitrinekast zelfs zo configureren dat hij in een nis past. Op die manier maak je optimaal gebruik van de ruimte. Bovendien ontstaat hierdoor een egaal oppervlak, wat er erg opgeruimd uit ziet.

Kwaliteit en snelheid, hand in hand

Bij Kastem maken we gebruik van alleen de beste materialen en ons volledige productieproces vindt plaats binnen onze eigen organisatie. Dit stelt ons in staat om jouw op maat gemaakte vitrinekast al binnen ongeveer 4 weken te realiseren. Bovendien bieden wij levenslange garantie op al onze gemonteerde kasten, zodat je jarenlang kunt genieten van jouw aankoop.

Stappen voor een op maat gemaakte vitrinekast

Stap 1: Showroomafspraak

Bezoek onze showroom voor een persoonlijk gesprek waar we alle mogelijkheden bespreken en direct een ontwerp van jouw vitrinekast kunnen maken. Als een showroombezoek niet mogelijk is, ontvangen we graag via het contactformulier een beschrijving van de ruimte, de globale afmetingen en bij voorkeur foto’s om een goed beeld te krijgen.

Stap 2: Vrijblijvende offerte 

Op basis van het gesprek in de showroom of de ontvangen informatie via het contactformulier stellen we een vrijblijvende offerte op. Ook maken we een tekening zodat je een goed beeld krijgt van de op maat gemaakte kast, hiervoor worden wel kosten gerekend. Wanneer je akkoord geeft, wordt deze prijs weer verrekend met de totaalprijs. Dit doen we om te voorkomen dat onze tekeningen elders worden gebruikt

Stap 3: Ruimte nameten

Wanneer je akkoord gaat met de offerte, gaan we verder met het proces. Als er nog gewenste aanpassingen zijn, verwerken we die eerst. Onze monteurs komen na akkoord op afspraak de ruimte nameten. 

Stap 4: Productie

Zodra de maten definitief zijn, plannen we de productie in en maken we jouw kast klaar in ongeveer 4 weken.

Stap 5: Installatie van jouw nieuwe kast 

Op het moment dat de kast klaar is, maken we een afspraak met je. Vervolgens komt ons eigen montageteam jouw nieuwe kast monteren. Ook hoef je je geen zorgen te maken over hoe je de kast inricht. Kastem ontzorgt jou namelijk volledig, van begin tot eind. 

Kastem Showroom

Kom langs in onze showroom

Bij Kastem begrijpen we zeker dat je onze vitrinekasten eerst met eigen ogen wilt zien, voordat je deze investering maakt. Kom daarom gerust een keer langs bij ons in de showroom en doe hier inspiratie op. Ontdek de mogelijkheden en maak kennis met het vakmanschap van Kastem.

Kastem wandkast op maat

Kies voor een op maat gemaakte vitrinekast van Kastem

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of breng een bezoek aan onze showroom. Op basis van het showroomgesprek of de informatie uit het contactformulier stellen wij (gratis) een offerte en tekening op. Als de offerte akkoord is, komen we de ruimte opmeten bij jou op locatie. Zodra de maten definitief zijn, plannen we de productie en wordt jouw vitrinekast op maat gemaakt.. Bij vragen zijn we bereikbaar via 0342-55 75 00 of info@kastem.nl. Ons team helpt je graag. Jouw unieke vitrinekast van Kastem wacht op je!

Neem contact met ons op!
10

Leveren vakwerk

Fijne communicatie met de mannen van Kastem. Ze denken op […]
4 mei 2024 Voorthuizen
10

Prachtig maatwerk geleverd

Al een tijdje wilde wij een kledingkast, maar door buiswerk […]
25 maart 2024 Ede
10

Verwachtingen zijn overtroffen

Heldere communicatie, strakke planning en uitstekende service. Vanaf de intake tot […]
14 maart 2024 Barneveld
3 klanten waarderen ons gemiddeld met een 10/10

Aan de slag met jouw droomkast op maat?

Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom, of laat je informatie achter. Jouw unieke kast van Kastem staat klaar om gerealiseerd te worden!