Tijdelijke actie! Nu 10% korting op uw eerste offerte. Klik hier
Kasten uit eigen productie
In 8 weken geleverd
Altijd maatwerk

Boekenkast op maat laten maken: dat doe je bij Kastem

Ben je op zoek naar een boekenkast die niet alleen je favoriete boeken herbergt, maar ook perfect in jouw interieur past? Ga dan voor een boekenkast op maat! Met een maatwerk boekenkast geef je jouw boeken de plek die ze verdienen. Of je nu een minimalistisch ontwerp wil, of juist een opvallende kast: wij realiseren de boekenkast van jouw dromen op maat.

Ontwerp zelf de perfecte boekenkast

Bij Kastem ben jij de ontwerper van jouw nieuwe boekenkast! Kies zelf het materiaal, de maat, kleur en indeling. Of je nu van minimalistisch, klassiek of modern houdt, je creëert samen met ons de boekenkast die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke smaak. Wij maken samen met jou de kast die aan al jouw wensen voldoet. En dat binnen slechts 4 weken!

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren! We geven je graag advies op maat. Je vindt ons in Barneveld, direct naast de A1.

Offerte aanvragen

Maak gebruik van elke centimeter met een maatwerk boekenkast

Bij Kastem zijn we experts in het benutten van elke beschikbare centimeter. Zelfs de lastigste hoeken en nissen worden omgetoverd tot praktische opbergruimte voor jouw favoriete boeken. Zo heb je genoeg ruimte voor al jouw boeken en kan je zelfs je collectie nog aanvullen!

Topkwaliteit binnen een korte tijd

Wij gebruiken alleen de beste materialen en het volledige proces vindt plaats op onze eigen locatie. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Je hoeft ook niet lang op jouw maatwerk boekenkast te wachten! Bovendien bieden we levenslange garantie op onze gemonteerde kasten, zodat je jarenlang kan genieten van jouw op maat gemaakte boekenkast.

Een unieke maatwerk boekenkast van Kastem

Bij Kastem zijn we gespecialiseerd in maatwerk kasten. Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we jouw droomkast moeten maken. Zet je liever niet zelf een kast in elkaar? Dat is geen probleem! Wij zorgen namelijk voor alles, inclusief montage.

Onze werkwijze

Stap 1: Showroomafspraak

Wil je graag een op maat gemaakte boekenkast van Kastem? Kom dan langs in onze showroom voor een gesprek of vul het contactformulier in. Geef een omschrijving van de desbetreffende ruimte, de globale afmetingen en bij voorkeur foto’s van de ruimte. Zo krijgen we een goede indruk van jouw wensen!

Stap 2: Vrijblijvende offerte

We maken een vrijblijvende offerte na het gesprek of ontvangen informatie. Wanneer je akkoord gaat worden de kosten voor de tekening verrekend. Op deze manier voorkomen we dat onze tekeningen elders worden gebruikt.

Stap 3: Ruimte nameten

Als de offerte akkoord is, gaan we verder! Voor de zekerheid komen we de ruimte bij jou op locatie nameten.

Stap 4: Productie

Heb je akkoord gegeven? Dan gaan we de ruimte nameten bij jou op locatie. Zo weten we zeker dat de boekenkast perfect gaat passen!

Stap 5: Installatie van jouw nieuwe kast

Zodra de maten definitief zijn, gaan we aan de slag met het produceren en installeren we jouw nieuwe kast. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je de kast inricht. Kastem ontzorgt jou namelijk volledig, van begin tot eind.

Persoonlijk advies voor jouw boekenkast op maat

Of je nu een imposante boekenkast wil, of juist een kleinere, we adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op en samen creëren we jouw perfecte boekenkast op maat!

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Een op maat gemaakte boekenkast is een investering in stijl en functionaliteit. We begrijpen daarom goed dat je onze kasten eerst in het echt wil zien. Kom daarom gerust langs in onze showroom in Barneveld en ontdek ons vakmanschap!

Kies voor een op maat gemaakte boekenkast van Kastem

Wil je graag een boekenkast op maat laten maken door ons? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wil je liever eerst inspiratie opdoen? Dat kan in onze showroom in Barneveld. Heb je nog vragen over onze kasten? Bereik ons op 0342-55 75 00 of info@kastem.nl. Jouw unieke boekenkast van Kastem wacht op je!

Neem contact met ons op!

Aan de slag met jouw droomkast op maat?

Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom, of laat je informatie achter. Jouw unieke kast van Kastem staat klaar om gerealiseerd te worden!