Tijdelijke actie! Nu 10% korting op uw eerste offerte. Klik hier
Kasten uit eigen productie
In 8 weken geleverd
Altijd maatwerk

De schuifdeurkast van jouw dromen op maat gemaakt door Kastem

Ben je op zoek naar een schuifdeurkast die aan al jouw wensen voldoet? Kies dan voor een op maat gemaakte schuifdeurkast van Kastem! Een schuifdeurkast op maat is niet alleen functioneel, maar ook een pronkstuk voor in jouw interieur. Bij Kastem bepaal je helemaal zelf het materiaal, de maat, de kleur en de indeling van jouw kast.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van een maatwerk schuifdeurkast

Bij Kastem ben jij de ontwerper van jouw nieuwe schuifdeurkast! Je kiest zelf het materiaal, de maat, de kleur en de indeling. Onze vakmensen zorgen voor een gedetailleerde realisatie van jouw kast, met oog voor detail. Of je nu voor een klassieke uitstraling gaat, of een modern ontwerp kiest, bij Kastem realiseren we het samen met jou. 

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren! We geven je graag advies op maat. Je vindt ons in Barneveld, direct naast de A1.

Offerte aanvragen

Optimaal gebruik van de ruimte

Bij Kastem weten we als geen ander hoe we elke beschikbare centimeter van de ruimte moeten benutten. Zelfs de meest uitdagende hoeken en nissen worden omgetoverd tot praktische opbergruimte voor jouw kledingcollectie en spullen! Zo heb jij genoeg ruimte én een stijlvolle kast. 

De beste kwaliteit binnen een korte tijd

Een nieuwe schuifdeurkast is een waardevolle investering. Onze kasten maken we met de beste materialen en het gehele productieproces vindt plaats binnen onze eigen organisatie. Hierdoor kunnen wij jou de beste kwaliteit garanderen. Bovendien bieden we met trots levenslange garantie op onze gemonteerde kasten! Binnen slechts 4 weken staat jouw nieuwe kast al te schitteren in jouw huis. 

Samen maken we jouw droomkast

Stap 1: Showroomafspraak 

Wil je graag een op maat gemaakte schuifdeurkast van Kastem? Kom dan langs in onze showroom voor een gesprek of vul het contactformulier in. Geef een omschrijving van de desbetreffende ruimte, de globale afmetingen en bij voorkeur foto’s van de ruimte. Zo krijgen we een goede indruk van jouw wensen!

Stap 2: Vrijblijvende offerte

We maken een vrijblijvende offerte na het gesprek of ontvangen informatie. Wanneer je akkoord gaat worden de kosten voor de tekening verrekend. Op deze manier voorkomen we dat onze tekeningen elders worden gebruikt

Stap 3: Ruimte nameten 

Heb je akkoord gegeven? Super! Dan komen we voor de zekerheid eerst de ruimte nog zelf nameten.

Stap 4: Productie 

De maten zijn definitief doorgegeven, we gaan de productie inplannen! 

Stap 5: Installatie van jouw nieuwe kast 

Jouw schuifdeurkast is klaar. We plannen een afspraak met je in en ons eigen montageteam komt jouw nieuwe kast installeren. Ook hoef je je geen zorgen te maken over hoe je de kast inricht. Kastem ontzorgt jou namelijk volledig, van begin tot eind. 

Ontvang persoonlijk advies

Weet je niet zeker wat je zoekt? Of kan je wel wat hulp gebruiken bij de details van de kast? Ons team staat voor je klaar om je persoonlijk advies te geven over jouw maatwerk schuifdeurkast. Wat je wensen ook zijn, we adviseren je graag over de mogelijkheden. 

Doe inspiratie op in onze showroom

Een op maat gemaakte schuifdeurkast is een belangrijke investering in stijl, comfort en functionaliteit. We begrijpen daarom goed dat je ons vakmanschap graag in het echt wil ervaren voordat je jouw kast laat maken. Kom daarom gerust een keer bij ons langs in Barneveld!

Laat jouw schuifdeurkast op maat maken door Kastem

Is een maatwerk schuifdeurkast van Kastem precies wat je zoekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze showroom. Heb je nog vragen over onze schuifdeurkasten of over andere kasten? Neem dan contact met ons op via 0342-55 75 00 of info@kastem.nl. Jouw unieke schuifdeurkast van Kastem wacht op je! 

Neem contact met ons op!

Aan de slag met jouw droomkast op maat?

Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom, of laat je informatie achter. Jouw unieke kast van Kastem staat klaar om gerealiseerd te worden!