Kasten uit eigen productie
Snelle levering
Altijd maatwerk

Jouw droom schoenenkast op maat gemaakt

Velen ergeren zich aan rondzwervende schoenen door het hele huis. Los dit probleem nu op met een op maat gemaakte schoenenkast van Kastem! Dankzij een schoenenkast in de hal of bijkeuken behoort het rondslingeren van schoenen voorgoed tot het verleden. Bij Kastem heb jij de regie over het materiaal, de afmetingen, de kleur en de indeling. Samen met jou realiseren we de ideale schoenenkast op maat!

Ontwerp jouw eigen schoenenparadijs

Zoals gezegd heb jij bij Kastem de regie! Kies zelf de afmetingen, kleur en indeling die perfect bij jouw wensen passen. De schoenenkast kan helemaal naar jouw wens worden ontworpen. Binnen slechts 4 weken staat jouw ideale op maat gemaakte schoenenkast te pronken in jouw huis!

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren! We geven je graag advies op maat. Je vindt ons in Barneveld, direct naast de AI.

Offerte aanvragen

Maximaal gebruik van de beschikbare ruimte

Bij Kastem zijn we meesters in het optimaal benutten van elke beschikbare centimeter. Zelfs de meest lastige hoeken en nissen vormen voor ons geen enkel probleem. We toveren de ruimte om tot een doordachte opbergoplossing voor al jouw schoenen. Een op maat gemaakte schoenenkast maakt het mogelijk!

Binnen een korte tijd de beste kwaliteit

Bij Kastem gebruiken we alleen materialen van de beste kwaliteit en vindt het hele proces in eigen organisatie plaats. Geen eindeloos wachten, want binnen zo’n vier weken staat jouw op maat gemaakte schoenenkast klaar! En dat is niet alles, want onze vakkundig gemonteerde kasten komen met een levenslange garantie. Zo geniet jij jarenlang van jouw op maat gemaakte schoenenkast van Kastem.

Samen realiseren we jouw perfecte op maat gemaakte schoenenkast

Stap 1: Showroomafspraak

Wil je graag een op maat gemaakte schoenenkast van Kastem? Kom dan langs in onze showroom voor een gesprek of vul het contactformulier in. Geef een omschrijving van de desbetreffende ruimte, de globale afmetingen en bij voorkeur foto’s van de ruimte. Zo krijgen we een goede indruk van jouw wensen!

Stap 2: Vrijblijvende offerte

We maken een vrijblijvende offerte na het gesprek of ontvangen informatie. Wanneer je akkoord gaat worden de kosten voor de tekening verrekend. Op deze manier voorkomen we dat onze tekeningen elders worden gebruikt

Stap 3: Ruimte nameten

Heb je akkoord gegeven? Super! Dan komen we voor de zekerheid eerst de ruimte nog zelf nameten.

Stap 4: Productie 

De maten zijn definitief doorgegeven, we gaan de productie inplannen! 

Stap 5: Installatie van jouw nieuwe kast

Jouw schoenenkast is klaar. We plannen een afspraak met je in en ons eigen montageteam komt jouw nieuwe kast installeren. Ook hoef je je geen zorgen te maken over hoe je de kast inricht. Kastem ontzorgt jou namelijk volledig, van begin tot eind.

Kastem Showroom

Kom langs in onze showroom om inspiratie op te doen of ontvang gratis advies

Ben je nog aan het twijfelen over welke schoenenkast precies bij jou past? Kun je wat extra begeleiding gebruiken? Bij Kastem zijn we er om je persoonlijk advies te geven. We begrijpen ook dat je wellicht inspiratie wilt opdoen en het vakmanschap van Kastem wilt ervaren. Je bent van harte welkom in onze showroom in Barneveld!

Neem contact met ons op!

Laat jouw schoenenkast op maat maken door Kastem

Wil je graag een op maat gemaakte schoenenkast door ons laten maken? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Mocht je verder nog vragen hebben over onze kasten, dan zijn we altijd bereikbaar via 0342-55 75 00 of info@kastem.nl. Jouw unieke schoenenkast van Kastem staat voor je klaar!

10

uitstekend service en zeer professioneel uitgevoerd

Erg prettige ervaring met Kastem. Deskundig advies en vlotte service […]
21 juli 2024 Heemskerk
10

Mooie vaste kast met schuifdeuren en van goede kwaliteit!

Kastem staat open voor de wensen van hun klanten. Vanwege ruimte […]
4 juli 2024 Voorthuizen
10

Geweldig resultaat

De mannen van Kastem hebben een geweldige kast voor ons […]
2 juli 2024 Amersfoort
7 klanten waarderen ons gemiddeld met een 10/10

Aan de slag met jouw droomkast op maat?

Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom, of laat je informatie achter. Jouw unieke kast van Kastem staat klaar om gerealiseerd te worden!