Tijdelijke actie! Nu 10% korting op uw eerste offerte. Klik hier
Kasten uit eigen productie
In 8 weken geleverd
Altijd maatwerk

Wij realiseren uw opbergdromen

Kastem vond zijn oorsprong in de jarenlange vriendschap van Edward en Ninjo, die elkaar al bijna 25 jaar kennen. Na talloze gesprekken besloten ze om samen een bedrijf te starten, gebaseerd op hun gedeelde passie: prachtige creaties maken en vooral mensen blij maken.

Het dynamische duo achter Kastem

Maar wie zijn Edward en Ninjo? Edward heeft al meer dan 20 jaar ervaring als timmerman, waarvan de laatste 10 jaar als zelfstandige. In die laatste jaren heeft hij zich vooral gespecialiseerd in zijn grote passie: op maat gemaakte kasten. Edward is verantwoordelijk voor alle technische aspecten binnen onze organisatie.

Ninjo, daarentegen, heeft een totaal andere achtergrond, namelijk sales en marketing! Hoewel hij een enthousiaste hobbyklusser is, focust hij zich voornamelijk op andere taken binnen ons bedrijf, waaronder het ontwerpen van de kasten. Samen vormen zij het dynamische duo achter Kastem!

Maak kennis met ons team

Ninjo Eigenaar
Edward Eigenaar

Wat maakt Kastem uniek?

Ons onderscheidende kenmerk is dat we het proces geheel in eigen beheer hebben dankzij ons uitgebreide machinepark. Van het eerste ontwerp tot de productie en zelfs de montage op locatie: we hebben alles in eigen hand. Ons eigen montageteam zorgt ervoor dat alles perfect op zijn plek valt. Bij Kastem zijn we overtuigd van de kwaliteit die we leveren en daarom bieden we met trots levenslange garantie op onze kasten (bekijk hiervoor onze voorwaarden).

Offerte aanvragen Onze kasten

Kom langs in onze showroom

Maak kennis met ons en onze unieke kasten in onze showroom. Onze grote showroom is namelijk een schatkamer van de nieuwste materialen en accessoires. Dankzij onze centrale ligging aan de A1 in Barneveld zijn we altijd binnen handbereik! Zien we je daar?

Afspraak maken
Kastem Showroom
Kastem wandkast op maat

Aan de slag met jouw droomkast op maat?

Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom, of laat je informatie achter. Jouw unieke kast van Kastem staat klaar om gerealiseerd te worden!