Kasten uit eigen productie
Snelle levering
Altijd maatwerk

Wasmachinekast op maat: Jouw unieke stukje interieur

Wil je een nette en opgeruimde wasruimte? Met een op maat gemaakte wasmachinekast heb je geen last meer van een in het oog springende wasmachine en rondslingerende flesjes en kleding. Met een wasmachinekast van Kastem heb je niet alleen voldoende opbergruimte, je wasmachine wordt ook stijlvol weggewerkt.

Maatwerk voor jouw ruimte

Geen enkele wasruimte is hetzelfde. Daarom maken wij jouw wasmachinekast geheel op maat. Of je nu een kleine hoek hebt om mee te werken, of een ruime wasruimte, met een maatwerk kast benut je optimaal alle ruimte. 

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren! We geven je graag advies op maat. Je vindt ons in Barneveld, direct naast de A1.

Opgeruimd staat netjes

Met een wasmachinekast houd je de wasruimte altijd netjes. De machines blijven uit het zicht en je hebt extra opbergruimte voor wasmiddelen, wasmanden en strijkplanken. Alle flesjes en doosjes blijven zo mooi uit het zicht. Het resultaat is een goed opgeruimde ruimte die efficiënt is én rust uitstraalt.

Krijg persoonlijk advies

Heb je wat hulp nodig? We staan klaar om je persoonlijk advies te geven over jouw op maat gemaakte wasmachinekast. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We begrijpen dat je misschien onze kasten eerst wil bekijken voordat je besluit er een op maat te laten maken. Daarom nodigen we je van harte uit om langs te komen in onze showroom.

Ontdek de mogelijkheden

Stap 1: Showroomafspraak

Wil je graag een maatwerk wasmachinekast van Kastem? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of vul het contactformulier in. Beschrijf de ruimte waarvoor je de kast nodig hebt, geef ons een idee van de afmetingen en stuur bij voorkeur foto’s mee. 

Stap 2: Vrijblijvende offerte

We maken een vrijblijvende offerte na het gesprek of ontvangen informatie. Wanneer je akkoord gaat worden de kosten voor de tekening verrekend. Op deze manier voorkomen we dat onze tekeningen elders worden gebruikt.

Stap 3: Ruimte nameten

Is de offerte akkoord? Dan gaan we verder! Voor de zekerheid komen we de ruimte bij jou op locatie nameten.

Stap 4: Productie

Zodra de maten definitief zijn, plannen we de productie in en maken we jouw kast klaar.

Stap 5: Installatie van jouw nieuwe kast

Wanneer de wasmachinekast klaar is, maken we een afspraak met je. Ons eigen montageteam komt jouw nieuwe kast namelijk bij jou thuis installeren. Ook hoef je je geen zorgen te maken over hoe je de kast inricht. Kastem ontzorgt jou namelijk volledig, van begin tot eind.

Jouw op maat gemaakte wasmachinekast vind je bij Kastem

Is een op maat gemaakte wasmachinekast van Kastem precies wat je zoekt? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wil je liever eerst wat inspiratie opdoen? Bezoek dan onze prachtige showroom in Barneveld. Voor vragen over onze kasten zijn we altijd bereikbaar via 0342-55 75 00 of info@kastem.nl. Jouw unieke wasmachinekast van Kastem staat klaar om gerealiseerd te worden!

Neem contact met ons op!
10

Leveren vakwerk

Fijne communicatie met de mannen van Kastem. Ze denken op […]
4 mei 2024 Voorthuizen
10

Prachtig maatwerk geleverd

Al een tijdje wilde wij een kledingkast, maar door buiswerk […]
25 maart 2024 Ede
10

Verwachtingen zijn overtroffen

Heldere communicatie, strakke planning en uitstekende service. Vanaf de intake tot […]
14 maart 2024 Barneveld
3 klanten waarderen ons gemiddeld met een 10/10

Aan de slag met jouw droomkast op maat?

Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom, of laat je informatie achter. Jouw unieke kast van Kastem staat klaar om gerealiseerd te worden!