Tijdelijke actie! Nu 10% korting op uw eerste offerte. Klik hier
Kasten uit eigen productie
In 8 weken geleverd
Altijd maatwerk
Wandkast in woonkamer met tv integratie

Wandkast in woonkamer met tv-integratie

In onze nieuwste creatie hebben we een prachtige wandkast ontworpen die perfect aansluit bij de hotel chique stijl van de woonkamer. Met een verfijnd eikenfineer look afwerking, straalt deze kast een tijdloze schoonheid en warmte uit, waardoor de woonruimte een gevoel van luxe en gastvrijheid krijgt.

tv-meubel in hotel chique woonkamer

Moderne elegantie voor iedere ruimte

Het meest opvallende kenmerk van deze wandkast is de naadloze integratie van de televisie. Hierdoor wordt de kast niet alleen een functionele opbergoplossing, maar ook een esthetisch pronkstuk. Rondom de tv zijn stijlvolle vakken gecreëerd, ideaal voor het tentoonstellen van accessoires en het opbergen van benodigdheden. Dit voegt een gelaagdheid van design toe aan de kast en de woonkamer als geheel.

Om de ambiance te verhogen en een warme sfeer te creëren, zijn subtiele ingebouwde spotjes geïntegreerd in de kast. Deze zorgen voor een zachte verlichting die de ruimte transformeert en de aandacht vestigt op de elegante details van de kast.

Offerte aanvragen

Vol onderdelen voor meer ruimte

Het onderste gedeelte van de kast biedt praktische opslagoplossingen in de vorm van lades, waardoor de woonkamer netjes en opgeruimd blijft. Dit functionele aspect zorgt voor een opgeruimde uitstraling en draagt bij aan het gevoel van verfijning.

Met de eikenfineer look afwerking voegt deze wandkast een vleugje natuurlijke warmte en tijdloze schoonheid toe aan de ruimte. De combinatie van functionaliteit, design en stijl resulteert in een woonkamer die uitnodigt tot ontspanning en genieten. Deze wandkast met tv-meubel integratie is het product van luxe en stijl, en brengt een gevoel van elegantie in het huis.

Bekijk producten
Wandkast in woonkamer met tv integratie
tv-meubel met tv-integratie van Kastem

Ook zo’n gaaf project?

Maak dan een afspraak met ons en kom langs in onze showroom. We helpen u graag verder!

Offerte aanvragen

Aan de slag met jouw droomkast op maat?

Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom, of laat je informatie achter. Jouw unieke kast van Kastem staat klaar om gerealiseerd te worden!