Kasten uit eigen productie
Snelle levering
Altijd maatwerk
wandkast met geheime doorgang naar garage

7 meter hoge wandkast met geheime doorgang

In een industriële woonvilla vormt een 7 meter hoge wandkast het middelpunt van de woon- en leefruimte. Met een breedte van 9 meter reikt deze majestueuze kast vanuit de woonkamer tot in de keuken, en biedt het een harmonieuze combinatie van stijl en functionaliteit.

7 meter hoge wandkast van Kastem

Moderne elegantie voor iedere ruimte

Het ontwerp van deze kast is een staaltje moderne elegantie. De kast is afgewerkt in een strakke, matzwarte anti-vingerafdrukafwerking. Dit resulteert in een visueel genot en praktisch gebruik. De greeploze afwerking zorgt voor een naadloze uitstraling en voegt een minimalistische touch toe aan de ruimte.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van deze wandkast is het naadloos geïntegreerde tv-meubel. Hierin is de televisie volledig weggewerkt, waardoor het entertainmentcentrum moeiteloos opgaat in het geheel. Deze subtiele ontwerp details dragen bij aan de strakke esthetiek van de kast.

Offerte aanvragen
7 meter hoge wandkast met geheime doorgang

Vol praktische onderdelen

Naast zijn esthetische waarde, biedt deze kast ook praktische voordelen. De twee koelkasten in de wandkast zijn voorzien van een elektrisch open- en sluitsysteem dat reageert op lichte aanraking en geruisloos sluit. Hierdoor wordt het bewaren van voedingswaren niet alleen gemakkelijk, maar ook stil en efficiënt.

Een ander opvallend element van deze kast is de geheime doorgang die leidt naar de garage. Deze slimme functie biedt zowel gemak als zekere vorm van geheimzinnigheid, en toont aan hoe Kastem de wensen van haar klanten in overweging heeft genomen bij het ontwerpen van deze bijzondere kast.

Al met al is de 7 meter hoge wandkast van Kastem een meesterwerk van modern design en functionaliteit. Het combineert een strakke en elegante uitstraling met slimme oplossingen voor het dagelijks leven. Deze kast transformeert niet alleen de woonruimte, maar verrijkt ook de ervaring van de bewoners in de industriële woonvilla.

Bekijk producten
wandkast met geheime doorgang naar garage
Wandkast met geïntegreerde koelkasten

Ook zo’n gaaf project?

Maak dan een afspraak met ons en kom langs in onze showroom. We helpen u graag verder!

Offerte aanvragen

Aan de slag met jouw droomkast op maat?

Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom, of laat je informatie achter. Jouw unieke kast van Kastem staat klaar om gerealiseerd te worden!