Tijdelijke actie! Nu 10% korting op uw eerste offerte. Klik hier
Kasten uit eigen productie
In 8 weken geleverd
Altijd maatwerk
Walkthrough kledingkast met schuifdeuren

Walkthrough kledingkast met schuifdeuren

Stap binnen in een wereld van stijl en functionaliteit met onze op maat gemaakte dubbele kledingkast, speciaal ontworpen om de overgang van de slaapkamer naar de ensuite badkamer te verbeteren. Deze kast is vervaardigd uit hoogwaardig gelakt MDF met een elegante zwarte glansafwerking, die een tijdloze uitstraling toevoegt aan de leefruimte.

Elegantie tussen slaap- en badkamer

De schuifdeuren van deze kledingkast zijn niet alleen een aanvulling voor de ambiance, maar optimaliseren ook de beschikbare ruimte. Ze schuiven soepel opzij, waardoor de kledingcollectie en alle benodigdheden voor de badkamer binnen handbereik zijn. Het resultaat is een naadloze overgang tussen twee belangrijke ruimtes in het huis.

Wat deze kledingkast nog specialer maakt, zijn de verzonken grepen in dezelfde elegante zwarte kleur. Deze grepen voegen niet alleen een moderne uitstraling toe, maar dragen ook bij aan de strakke look van het ontwerp. De kast integreert perfect in de inrichting van de slaapkamer en badkamer, waardoor een gestroomlijnde en georganiseerde leefomgeving ontstaat.

Offerte aanvragen
Kledingkast tussen slaapkamer en badkamer

Schoonheid en bruikbaarheid

Met deze oplossing combineren we esthetiek met functionaliteit, terwijl de beschikbare ruimte in de slaapkamer en badkamer wordt geoptimaliseerd. De op maat gemaakte dubbele kledingkast met schuifdeuren is de sleutel tot het creëren van een ruimte waarin schoonheid en bruikbaarheid hand in hand gaan. Kastem realiseert een stijlvolle en georganiseerde leefomgeving die het dagelijks leven enerzijds vereenvoudigt en anderzijds erg verfraaid.

Bekijk producten
Walkthrough kledingkast met schuifdeuren
kledingkast met schuifdeuren voor meer ruimte

Ook zo’n gaaf project?

Maak dan een afspraak met ons en kom langs in onze showroom. We helpen u graag verder!

Offerte aanvragen

Aan de slag met jouw droomkast op maat?

Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom, of laat je informatie achter. Jouw unieke kast van Kastem staat klaar om gerealiseerd te worden!