Kasten uit eigen productie
Snelle levering
Altijd maatwerk

Kasten op maat in Amersfoort: Perfect afgestemd op jouw ruimte

Heb je moeite om de perfecte kast te vinden voor jouw woning in Amersfoort? Bij Kastem maken we jouw kast volledig op maat! Of je nu een ruime garderobekast of een smalle vitrinekast nodig hebt, wij realiseren het voor jou.

Een kast voor iedere ruimte

Onze maatwerk kasten zijn ontworpen om perfect in jouw woning te passen. Of je nu in een gezellig appartement in Amersfoort woont of in een ruime woning, onze kasten voldoen aan jouw wensen. Maatwerk kasten benut de beschikbare ruimte optimaal met flexibele ontwerpen en slimme opbergsystemen.

Bezoek onze showroom in de buurt van Amersfoort

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren! We geven je graag advies op maat. Je vindt onze showroom in de buurt van Amersfoort, namelijk in Barneveld.

Offerte aanvragen
Wandkast in woonkamer met tv integratie
Wandkast met geïntegreerde koelkasten
tv-meubel met tv-integratie van Kastem

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van een op maat gemaakte kast

Bij Kastem geloven we in maatwerk. Daarom kies je zelf het materiaal, de kleur, de afmetingen en de indeling van jouw nieuwe kast. Of je nu een moderne of klassieke uitstraling in je woning in Amersfoort wil, met een op maat gemaakte kast bepaal je het helemaal zelf.

Hoe gaan we te werk?

Stap 1: Showroomafspraak 

Wil je graag een op maat gemaakte kast van Kastem? Bezoek dan onze showroom voor een gesprek of vul het contactformulier in. Omschrijf de desbetreffende ruimte, geef de globale afmetingen en bij voorkeur foto’s van de ruimte. Zo krijgen we een goed beeld van jouw wensen!

Stap 2: Vrijblijvende offerte 

We maken een vrijblijvende offerte na het gesprek of ontvangen van de informatie. Wanneer je akkoord gaat, worden de kosten voor de tekening verrekend. Op deze manier voorkomen we dat onze tekeningen elders worden gebruikt.

Stap 3: Ruimte nameten

Als de offerte akkoord is, komen we voor de zekerheid de ruimte bij jou in Amersfoort nameten.

Stap 4: Productie 

Zodra de maten definitief zijn, plannen we de productie in en maken we jouw kast klaar.

Stap 5: Installatie van jouw nieuwe kast 

Zodra alles is bevestigd, gaan we aan de slag! Wanneer de kast af is, plannen we een afspraak met jou en komen we de kast bij jou thuis in Amersfoort installeren. Ook hoef je je geen zorgen te maken over hoe je de kast inricht. Kastem ontzorgt jou namelijk volledig, van begin tot eind.

Wandkast met geïntegreerde koelkasten

Laat jouw maatwerk kast maken door Kastem

Wil je graag een maatwerk kast voor jouw huis in Amersfoort? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wil je liever eerst inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze showroom in Barneveld. Voor vragen zijn we bereikbaar via 0342-55 75 00 of info@kastem.nl. We staan te popelen om jouw garderobekast op maat te realiseren!

Neem contact met ons op
10

Leveren vakwerk

Fijne communicatie met de mannen van Kastem. Ze denken op […]
4 mei 2024 Voorthuizen
10

Prachtig maatwerk geleverd

Al een tijdje wilde wij een kledingkast, maar door buiswerk […]
25 maart 2024 Ede
10

Verwachtingen zijn overtroffen

Heldere communicatie, strakke planning en uitstekende service. Vanaf de intake tot […]
14 maart 2024 Barneveld
3 klanten waarderen ons gemiddeld met een 10/10

Aan de slag met jouw droomkast op maat?

Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom, of laat je informatie achter. Jouw unieke kast van Kastem staat klaar om gerealiseerd te worden!