Kasten uit eigen productie
Snelle levering
Altijd maatwerk

Kast op maat in Apeldoorn: perfect afgestemd op jouw ruimte

Ben je op zoek naar een kast voor jouw woning in Apeldoorn? Bij Kastem maken we jouw kast volledig op maat! Of je nu op zoek bent naar een grote garderobekast of een smalle vitrinekast: wij realiseren het voor jou.
tv-meubel in hotel chique woonkamer

Een kast voor iedere ruimte

Bij Kastem maken we jouw kast op maat, waardoor de kast altijd perfect in jouw woning past. Of je nu in een appartement in Apeldoorn woont, of juist een ruime woning hebt: onze kasten passen perfect bij jouw behoeften en ruimte. Met onze flexibele ontwerpen en handige opbergsystemen gebruik je de ruimte optimaal.

Bezoek onze showroom in de buurt van Apeldoorn

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren! We geven je graag advies op maat. Je vindt ons in Barneveld, direct naast de A1.

Offerte aanvragen
Wandkast in woonkamer met tv integratie
Wandkast met geïntegreerde koelkasten

Ontdek de eindeloze mogelijkheden met een op maat gemaakte kast

Bij Kastem geloven we in de kracht van maatwerk. Daarom kan je bij ons zelf het materiaal, de kleur, de afmetingen en de indeling van jouw nieuwe kast kiezen. Of je nu een moderne look of juist een klassieke uitstraling wilt in jouw woning in Apeldoorn, met onze op maat gemaakte kasten bepaal je het helemaal zelf.

Hoe gaan we te werk?

Stap 1: Showroomafspraak 

Wil je graag een op maat gemaakte kast van Kastem? Kom dan langs in onze showroom voor een gesprek of vul het contactformulier in. Geef een omschrijving van de desbetreffende ruimte, de globale afmetingen en bij voorkeur foto’s van de ruimte. Zo krijgen we een goede indruk van jouw wensen!

Stap 2: Vrijblijvende offerte 

We maken een vrijblijvende offerte na het gesprek of ontvangen informatie. Wanneer je akkoord gaat worden de kosten voor de tekening verrekend. Op deze manier voorkomen we dat onze tekeningen elders worden gebruikt.

Stap 3: Ruimte nameten

Als de offerte akkoord is, gaan we verder! Voor de zekerheid komen we de ruimte bij jou in Apeldoorn nameten.

Stap 4: Productie 

Zodra de maten definitief zijn, plannen we de productie in en maken we jouw kast klaar.

Stap 5: Installatie van jouw nieuwe kast 

Zodra alles is bevestigd, gaan we aan de slag! Wanneer de kast af is, plannen we een afspraak met jou en komen we de kast bij jou thuis in Apeldoorn installeren. Ook hoef je je geen zorgen te maken over hoe je de kast inricht. Kastem ontzorgt jou namelijk volledig, van begin tot eind.

Wandkasten van Kastem

Laat jouw maatwerk kast maken door Kastem

Ben je geïnteresseerd in een op maat gemaakte kast voor jouw huis in Apeldoorn? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wil je liever eerst inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze prachtige showroom in Barneveld, dichtbij Apeldoorn. Als je nog vragen hebt over onze kasten, zijn we altijd bereikbaar via 0342-55 75 00 of info@kastem.nl. We staan te popelen om jouw garderobekast op maat te realiseren!

Neem contact met ons op
10

Leveren vakwerk

Fijne communicatie met de mannen van Kastem. Ze denken op […]
4 mei 2024 Voorthuizen
10

Prachtig maatwerk geleverd

Al een tijdje wilde wij een kledingkast, maar door buiswerk […]
25 maart 2024 Ede
10

Verwachtingen zijn overtroffen

Heldere communicatie, strakke planning en uitstekende service. Vanaf de intake tot […]
14 maart 2024 Barneveld
3 klanten waarderen ons gemiddeld met een 10/10

Aan de slag met jouw droomkast op maat?

Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom, of laat je informatie achter. Jouw unieke kast van Kastem staat klaar om gerealiseerd te worden!