Kasten uit eigen productie
Snelle levering
Altijd maatwerk

Kast op maat in Utrecht: Jouw unieke stukje interieur

Lukt het maar niet om de perfecte kast voor in jouw woning in Utrecht te vinden? Bij Kastem maken we jouw kast volledig op maat! Of je nu een ruime garderobekast of een smalle vitrinekast nodig hebt, wij realiseren het voor jou.
Wandkast in woonkamer met tv integratie

Een kast voor elke ruimte

Onze maatwerk kasten zijn ontworpen om perfect in jouw woning te passen. Of je nu in een knus appartement in Utrecht woont of juist in een ruime woning, onze kasten voldoen aan jouw wensen en benutten de beschikbare ruimte optimaal met flexibele ontwerpen en slimme opbergsystemen.

Bezoek onze showroom

Laat je inspireren in onze showroom! We geven je graag advies op maat. Je vindt ons in Barneveld. We zijn makkelijk te bereiken vanaf Utrecht met de auto, want we liggen direct naast de A1.

Offerte aanvragen
Wandkast in woonkamer met tv integratie
Wandkast met geïntegreerde koelkasten

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van een maatwerk kast

Bij Kastem geloven we in maatwerk. Kies zelf het materiaal, de kleur, de afmetingen en de indeling van jouw nieuwe kast. Of je nu een moderne of klassieke uitstraling in je woning in Utrecht wil, met onze op maat gemaakte kasten bepaal je het helemaal zelf.

Hoe gaan we te werk?

Stap 1: Showroomafspraak

Wil je een op maat gemaakte kast van Kastem? Bezoek dan onze showroom voor een gesprek of vul het contactformulier in. Omschrijf de ruimte, geef de globale afmetingen en bij voorkeur foto’s van de ruimte. Zo krijgen we een goed beeld van jouw wensen.

Stap 2: Vrijblijvende offerte

Na het gesprek of ontvangst van de informatie maken we een vrijblijvende offerte. Bij akkoord worden de kosten voor de tekening verrekend, zodat onze ontwerpen niet elders gebruikt worden.

Stap 3: Ruimte nameten

Als de offerte akkoord is, meten we de ruimte in jouw woning in Utrecht nauwkeurig na.

Stap 4: Productie

Met de definitieve maten plannen we de productie en maken we jouw kast klaar.

Stap 5: Installatie van jouw nieuwe kast

We plannen een afspraak voor de installatie bij jou thuis in Utrecht zodra de kast klaar is. Kastem ontzorgt jou volledig, van begin tot eind.

tv-meubel in hotel chique woonkamer

Laat jouw maatwerk kast maken door Kastem

Ben je geïnteresseerd in een op maat gemaakte kast voor jouw huis in Utrecht? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wil je eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan onze prachtige showroom in Barneveld. Voor vragen zijn we bereikbaar via 0342-55 75 00 of info@kastem.nl. We staan klaar om jouw droomkast te realiseren!

Neem contact met ons op
10

Leveren vakwerk

Fijne communicatie met de mannen van Kastem. Ze denken op […]
4 mei 2024 Voorthuizen
10

Prachtig maatwerk geleverd

Al een tijdje wilde wij een kledingkast, maar door buiswerk […]
25 maart 2024 Ede
10

Verwachtingen zijn overtroffen

Heldere communicatie, strakke planning en uitstekende service. Vanaf de intake tot […]
14 maart 2024 Barneveld
3 klanten waarderen ons gemiddeld met een 10/10

Aan de slag met jouw droomkast op maat?

Maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom, of laat je informatie achter. Jouw unieke kast van Kastem staat klaar om gerealiseerd te worden!